DuPont Home
Corian®

Corian® за вашиот дом

Обојте го вашиот дом!

Со избор на голема палета на бои, DuPont™ Corian® ви дозволува да создадете простор кој ќе биде исто толку индивидуален колку и самите вие. 

Ослободете го вашиот внатрешен дизајн со обложување, поплочени површини без споеви и вградени мијалници. Со слободата доаѓа и одговорноста.

Заштитени со станбено ограничена гаранција, Corian® е доволно силен да ги прифати секојдневните реалности на еден зафатен дом.

 

Corian in your kitchen

Во вашата кујна

Без разлика дали вашата визија за дизајн е едноставна, бела и монументална или заоблена и разнобојна...

» Дознајте повеќе

Corian in your bathroom

Во вашата бања

Бањата е рај во домот што дава можност да избегаме од секојдневниот живот...

» Дознајте повеќе

Corian throughout your home

Низ вашиот дом!

Додека правите планови за секоја соба во вашиот дом, истражете ги безбројните начини што DuPont™ Corian® ги нуди и може да бидат искористени...

» Дознајте повеќе