DuPont Home
Corian®

Kujdesi & Mirëmbajtja

Me kujdes rutinë, Corian® mund të duket si i ri për vite me rradhë.
Udhëzimet e Përdorimit & Kujdesit do t’ju japin përgjigje pyetjeve tuaja sesi të përdorni dhe të kujdeseni për sipërfaqen tuaj kurdoherë kur të zgjidhni t’a instaloni atë.


Për t’a shkarkuar atë, klikoni këtu