DuPont Home
Corian®

Në Corian®

I shpikur dhe prodhuar nga DuPont, Corian® është një material i fortë për sipërfaqet që ofron mundësi të mrekullueshme të ndërtimit dhe rendiment të shkëlqyeshëm afat-gjatë.
 
Corian® sjell personalizim në pothuajse çdo lloj mjedisi: mjedise të brendshme dhe të jashtme.
Të transformueshme në pothuajse çdo gjë, në çdo vend, për çdo qëllim dhe në një larmi të gjërë ngjyrash, ofron lirinë për të ndërtuar, eksploruar dhe krijuar

 

Šta je Corian® Tehničke karakteristike Oblici

Çfarë është Corian®

DuPont™ Corian® është një material i fortë, jo-poroz, homogjen, për sipërfaqet i përbërë nga...

Karakteristikat Teknike

Fletet DuPont™ Corian® janë të disponueshme në trashësi standarte të ndryshme, të thjeshta për t’u prerë sipas masës nga prodhuesit profesionistë..

Format

Një sferë e gjërë e formave DuPont™ Corian® të krijuara duke përdorur teknologjinë e derdhjes së detajeve është e disponueshme në 4 ngjyra të plota...

» Mësoni më shumë » Mësoni më shumë » Mësoni më shumë

 

Garancija Čišćenje i održavanje  

Garancia

Me kujdesin e duhur, sipërfaqet e bëra me DuPont™ Corian® në shtëpinë tuaj do të vazhdojnë të duket si të reja për vite me rradhë...

Kujdesi & Mirëmbajtja

Me kujdes rutinë, Corian® mund të duket si i ri për vite me rradhë...


» Mësoni më shumë » Mësoni më shumë