DuPont Home
Corian®

Format

Bashkimi Pa Tegel

Një sferë e gjërë e formave DuPont™ Corian® të krijuara duke përdorur teknologjinë e derdhjes së detajeve është e disponueshme në 4 ngjyra të plota.

Kjo përfshin lavamanë për banjo, lavapjata të vetme dhe dyfishta për kuzhina, bare, zona të vogla të larjes, spitalë dhe laboratorë.

Aftësia për të krijuar një sipërfaqe të tërë të vazhdueshme me Corian®, duke përfshirë lavamanët ose basenet, është një prej avantazheve kryesorë të materialit.

Jo-porozë, i qëndrueshëm ndaj përdorimit dhe rezistues ndaj njollave dhe lagështirës, format me Corian® janë higjenike dhe të kollajta për t’u pastruar dhe do të duken si të reja për vite me rradhë. Nëse ndodhin prerje ose gërvishtje të vogla, këto hiqen lehtësisht.

Sipërfaqja juaj Corian® ka një garanci të kufizuar për 10 vjet kur instalohet nga Rrjeti i Cilësisë Corian®.

Corian® koleksionin e formave