DuPont Home
Corian®

Çfarë është Corian®

DuPont™ Corian® është një material i fortë, jo-poroz, homogjen, për sipërfaqet i përbërë nga:
± mineralë natyrorë
± 1/3 rrëshirë akrilike (gjithashtu e njohur si Polimetil Metakrilat ose PMMA)
Pigmentë jo-toksikë

Corian® ofron mundësi ndërtimi të pafundme falë karakteristikave kryesore të tij:

 • I qëndrueshëm dhe i fortë
 • Jo-porozë
 • Inert & Jo-toksik
 • Lidhje që nuk bien në sy
 • I riparueshëm
 • Formë tre dimensionale
 • I tejdukshëm
 • I përdorshëm si dru
 • I mbështetshëm

Sipërfaqet e forta Corian® dhe ngjitëset e izolantët Corian® janë GREENGUARD Indoor Air Quality Certified® për përmbajtje dhe emëtim të ulët VOC.

Ato janë të çertifikuara nga palë të treta për të qënë pa metale të rënda, në përputhje me Udhëzimin e BE-së 2002/95 KE mbi Kufizimin e Substancave të Rrezikshme (RoHS)

 • I disponueshëm në mbi 100 ngjyra
  (lidhje tek faqja e ngjyrës)

Ngjyrat e Corian®

Zbuloni mundësitë e pafundme të ofruara nga Corian®