DuPont Home
Corian®

Në kuzhinën tuaj

Jepini një shije të veçantë!

Pavarësisht nëse vizioni i planit tuaj është i thjeshtë, i bardhë dhe njëbllok ose me kthesa dhe ngjyra, DuPont™ Corian® mund të ndihmojë për t’a përmbushur atë.

Tegelë që nuk bien në sy, Mirëmbajtje e thjeshtë
Të bashkuar në një mënyrë që krijon tegelë që nuk bien në sy dhe me një sipërfaqe të lëmuar, higjenike dhe jo-poroze, Corian® është ideal për mjedise të punës, pllaka dhe lavamanë të përbërë.

Elegancë
Corian® kombinohet mirë – si nga ana praktike, ashtu edhe vizive – me materialë të tjerë, të tillë si çelik të pandryshkshëm, dru dhe xham.

Garantuar
Një mjedis pune me Corian® prodhuar nga një fabrikues i çertifikuar nga DuPont (anëtar i “Rrjetit të Cilësisë Corian®”) është i garantuar për 10 vjet ndaj të metave të prodhimit dhe instalimit. Dhe, nëse vendosni të shisni shtëpinë tuaj, garancia juaj është e transferueshme tek pronarët e rinj.
Ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të garancisë:
Faks: +32 24 03 53 44
E-mail: SurfacesWarranty@dupont.com

 

Untitled Document