DuPont Home
Corian®

Corian® për shtëpinë tuaj

Jepini ngjyrë shtëpisë tuaj!

Me një larmi të madhe për të zgjedhur, DuPont™ Corian® ju lejon të krijoni një hapësirë aq individuale sa jeni edhe ju.

Çlironi modelistin tuaj të brendshëm me zbukurime, pllaka pa tegelë dhe lavamanë në rresht. Dhe me lirinë vjen përgjegjësia.

Mbështetur nga një garanci e kufizuar për banesat, Corian® është aq i forte is për t’u bërë ballë realiteteve të përditshëm të një shtëpie të gjallë.

 

Corian in your kitchen

Në kuzhinën tuaj

Pavarësisht nëse vizioni i planit tuaj është i thjeshtë, i bardhë dhe njëbllok ose me kthesa dhe ngjyra, DuPont™ Corian® mund të ndihmojë për t’a përmbushur atë...

» Saznajte više

Corian in your bathroom

Në banjën tuaj

Banja është një mjedis i përshtatshëm në shtëpi që krijon mundësinë për të t’u larguar nga jeta e përditshme...

» Saznajte više

Corian throughout your home

Në të gjithë shtëpinë tuaj

Ndërsa krijoni plane për secilën dhomë në shtëpinë tuaj, eksploroni mënyrat e pafundme në të cilat mund të përdoret DuPont™ Corian®...

» Saznajte više