DuPont Home
Corian®

Corian® Në të gjithë shtëpinë tuaj

Shkathtësi, Ngjyra

Ndërsa krijoni plane për secilën dhomë në shtëpinë tuaj, eksploroni mënyrat e pafundme në të cilat mund të përdoret DuPont™ Corian®.

Nga dhomat e rehatshme të familjes tek zyrat e efektshme në shtëpi - kudo që dëshironi të vendosni rehati dhe elementë krijues të projekteve - Corian® është zgjidhja e duhur.

 

Untitled Document