Discover the story behind Endless Evolution
Në Corian®
Në Corian®
Corian® sjell personalizim në pothuajse çdo lloj mjedisi: mjedise të brendshme dhe të jashtme...
» Mësoni më shumë
Corian® për shtëpinë tuaj
Corian® për shtëpinë tuaj
DuPont™ Corian® ju lejon të krijoni një hapësirë aq individuale sa jeni edhe ju... » Mësoni më shumë
Mundësitë
Mundësitë
Me ekuilibrin e tij të bukurisë dhe paraqitjes, Corian® jep mundësi për përdorime imagjinuese, projekte novatore dhe përdorime të qëndrueshme... » Mësoni më shumë
Dokumentacioni
Dokumentacioni
Sales Manager Albania, Kosovo

Alexander Benchev
DuPont Bulgaria EOOD
Office: +35924899539
Mobile:+359889924181
E-mail: alexander.benchev@dupont.com/a>