DuPont Home
Corian®

Mjedisi i gjallë

Mjedise të rehatshme dhe plot stil

Ndjenja organike e DuPont™ Corian®, e shoqëruar me një pamje pa tegelë, projektim të rrjedhshëm dhe një sferë të gjërë të mundësive të ngjyrave krijon një platformë për krijueshmëri të pafundme.

 

Untitled Document