DuPont Home
Corian®

Hapësira e ushqimit

Përvoja e kënaqshme e ngrënies

Shërbimi, cilësia e ushqimit dhe atmosfera janë elementë kryesore për një përvojë të kënaqshme të ngrënies.

Jo-porozë, jo-toksik, rezistues dhe i riparueshëm, çfarë tjetër ju nevojitet për të krijuar një hapësirë moderne, elegante dhe praktike?

DuPont™ Corian® i është dhënë një çertifikatë e higjenës nga LGA QualiTest GmbH, qendra prestigjioze dhe e pavarur gjermane e testimit të produkteve.

Untitled Document