DuPont Home
Corian®

Mundësitë

Transformoni vizionin në realitet

Me ekuilibrin e tij të bukurisë dhe paraqitjes, Corian® jep mundësi për përdorime imagjinuese, projekte novatore dhe përdorime të qëndrueshme

 

Possibilities Food

Hapësira e ushqimit
Shërbimi, cilësia e ushqimit dhe atmosfera janë elementë kryesore për një përvojë të kënaqshme të ngrënies...
» Mësoni më shumëPossibilities Water

Mjedisi i Ujit
Fleksibiliteti i projektimit të DuPont™ Corian® jep mundësi për shumicën e projekteve më moderne...
» Mësoni më shumëPossibilities Easy living

Mjedisi i gjallë
Ndjenja organike e DuPont™ Corian®, e shoqëruar me një pamje pa tegelë...
» Mësoni më shumëPossibilities Inside Out

Nga brenda, jashtë
DuPont™ Corian® kombinon estetikën më rendimentin e lartë, gjë që e bën atë një zgjidhje ideale për veshje: për brenda, si dhe për jashtë...
» Mësoni më shumëPossibilities Malleable

Nga imagjinata në realitet
Jashtëzakonisht fleksibël kur punohet me nxehtësi, DuPont™Corian® mund të marrë pothuajse çdo formë...
» Mësoni më shumëPossibilities Enlightened Translucency

Tejdukshmëri e ndriçuar
I tejdukshëm në disa ngjyra dhe trashësi, Corian® zbulon rrezatimin dhe thellësinë e plotë të tij kur ekspozohet ndaj dritës...
» Mësoni më shumëPossibilities Skin Decoration

Zbukurimi i Lëkurës
Sipërfaqja e lëmuar dhe pa tegelë e DuPont™ Corian® është një pëlhurë e zbrazët që ju kërkon t’a zbukuroni...
» Mësoni më shumë

Possibilities Intelligent Surfaces

Sipërfaqe inteligjente
Mundësia për të vendosur sensorë të prekjes në DuPont™ Corian® u lejon modeluesve që të eksperimentojnë me një lloj unik të ndërveprimit njerëzor në mjedise të ndryshme...
» Mësoni më shumë