DuPont Home
Corian®

Nga brenda, jashtë

Prirje për arkitekturë

DuPont™ Corian® kombinon estetikën më rendimentin e lartë, gjë që e bën atë një zgjidhje ideale për veshje: për brenda, si dhe për jashtë.

Për brenda: 
Veshja e mureve me Corian® ka përfitimet e dukshme për hapërisat e recepsionit dhe pritjes, mjediset e operacioneve, banjat dhe dushet:
I qëndrueshëm
afat-gjatë
I thjeshtë për t’u pastruar


Për jashtë:
Corian® është një zgjidhje e shkëlqyeshme për përdorimet e jashtme:
Plotësisht i ngjyrosur
I prodhuar sipas masës
Ofron mirëmbajtje të thjeshtë
Ofron rezistencë të mire ndaj motit dhe rrezeve ultraviolet
Ofron mundësi me cilësi të lartë për hollësitë dhe lëmimin
Eshtë i riparueshëm në vend
Eshtë i lëmuar dhe pa tegelë

 

Untitled Document