DuPont Home
Corian®

Sipërfaqe inteligjente

Duke shtyrë kufijtë

Mundësia për të vendosur sensorë të prekjes në DuPont™ Corian® u lejon modeluesve që të eksperimentojnë me një lloj unik të ndërveprimit njerëzor në mjedise të ndryshme.

Duke qënë se vetë Corian® është një material me ‘hi-tech,’ ai është duke lejuar dhe ndihmuar revolucionin teknologjik të projektimit.

 

Untitled Document