DuPont Home
Corian®

Tejdukshmëri e ndriçuar

Projektim i ndriçuar

I tejdukshëm në disa ngjyra dhe trashësi, Corian® zbulon rrezatimin dhe thellësinë e plotë të tij kur ekspozohet ndaj dritës.

DuPont e ka krijuar Serinë e Ndriçimit me tejdukshmëri të mrekullueshme për të përmirësuar mundësinë e efektit të ndriçimit me Corian®.

Untitled Document