DuPont Home
Corian®

Mjedisi i Ujit

Rehati dhe kënaqësi

Fleksibiliteti i projektimit të DuPont™ Corian® jep mundësi për shumicën e projekteve më moderne – sauna pa tegelë, banja me ndikim Zen, lavamanë në banjë me kthesa ergonomike – ndërsa prekja e tij e ngrohtë dhe rezistenca ndaj lagështirës dhe mykut ndihmon për të krijuar një mjedis tërheqës dhe praktik.

Untitled Document