The miracles of science™

Válasszon üzletágat


Mezőgazdasági Termékek

Kalászosok

A DuPont kalászos növényvédő szerei megfelelnek a legújabb elvárásoknak is. A folyamatos fejlesztések eredményeként a DuPont olyan megoldásokat kínál a felhasználóknak, amelyek:
- minden betegség és gyomprobléma esetén,
- minden területen,
- minden körülmények között
biztosítják a gyommentes és egészséges kalászos állományt.

Ally® herbicid

Széles hatásspektrumú kalászos talaj- és levélherbicid, kiemelkedő hatással a mezei acat és a nagy széltippan ellen is.

 

»

Tovább
Ally® Max SX herbicid

Széles hatásspektrumú rugalmasan alkalmazható, kalászos talaj- és levél herbicid. Kiemelkedő hatással a mezei acat ellen.

 

»

Tovább
Granstar® herbicid

Széles hatásspektrumú gabona gyomirtószer, amely hatékony a legtöbb széles levelű (kétszikű) gyomnövény ellen, beleértve a hagyományos gyomirtószerekkel szemben ellenállókat is.

 

»

Tovább
Granstar® Super SX herbicid

„A jobb Granstar®!”
Kombinált hatóanyagú, gyors és széles hatásspektrumú, valamennyi kalászos gabonában rugalmasan felhasználható gyomirtó szer.

 

»

Tovább
Granstar® SuperStar herbicid

Új, gyors hatású kalászos gyomirtó szer kombináció, amely hatékony az összes fontos kétszikű gabona gyomnövény ellen, beleértve a mezei acatot, ragadós galajt, valamint a gyakran későn kelő herbicid toleráns árvakelésű napraforgót is.

 

»

Tovább
Pointer® Star herbicid

Új, gyorshatású kalászos gyomirtó szer amely hatékony az összes fontos kétszikű gabona gyomnövény ellen, beleértve a mezei acatot, ragadós galajt valamint a herbicid toleráns árvakelésű napraforgót is.

 

»

Tovább
Acanto® fungicid

Strobilurin hatóanyagú gombaölő szer, egyedülálló tulajdonságokkal a kalászos gabonafélék védelmére.

 

»

Tovább
Acanto® Plus fungicid

Szisztémikus gombaölő permetező szer búza, árpa, rozs, zab, tritikálé,  őszi káposztarepce és napraforgó gombabetegségei ellen.

 

»

Tovább
Alert® S fungicid

Kombinált hatóanyagú szisztemikus (felszívódó) gombaölőszer, amely biztos védelmet nyújt a gabonafélék, a cukorrépa, az őszi káposztarepce és a napraforgó betegségei ellen.

 

»

Tovább
Charisma® fungicid

Különleges fiziológiai hatással rendelkező új típusú, kombinált hatóanyagú gombaölő permetezőszer a kalászosgabonák levél-, szár- és kalászbetegségei ellen.

 

»

Tovább
Harvesan® fungicid

Strobilurin hatóanyagú gombaölő szer, egyedülálló tulajdonságokkal a kalászos gabonafélék védelmére.

 

»

Tovább
Talius® fungicid

Egy teljesen új fungficid hatóanyagcsoport első terméke, amely a lisztharmat elleni hatékonyságával ûnik ki. A kórokozó elleni direkt hatását megelőző jellegű permetezés során fejti ki.

 

»

Tovább
Wirtuoz™ fungicid

Az egyedi összetételű gombaölő szer a kalászos gabonafélék gombabetegségeinek leküzdésére a magasabb és jobb minőségű termésért.

 

»

Tovább
Acanto® Trio fungicid csomag

Az Acanto Trio használata az őszi és tavaszi kalászo sok levél- és kalász betegségei elleni prémium kategóriájú technológiát biztosít.

 

»

Tovább
Harvesan® - Charisma® fungicid csomag

Ez a kereskedelmi csomag kiválóhatású, magas triazol tartalmú szerekből álló lomb- és kalász védelmi technológia alkalmazására ad lehetőséget a kalászos gabonákban. Páratlanul gazdaságos megoldás.

 

»

Tovább
Wirtuoz® Trio fungicid csomag

A Wirtuoz® Trio prémium kategóriájú technológia a kalászo sok levél- és kalász betegségei elleni.

 

»

Tovább
Economy Csomag

 

Az Economy csomag gyomirtó-, és gombaölő szerből összeállított kereskedelmi csomag. A csomag herbicid része a Pointer® Star™, mely minden gyomösszetételű területen megbízható kiváló megoldás, míg a fungicid rész a Harvesan® gombaölő szer. 

 

»

Tovább
Wirtuoz® Super csomag

A Wirtuoz® Super csomag gyomirtó-, és gombaölő szerből összeállított kereskedelmi csomag. A csomag herbicid része a Granstar® Super, mely az átlagos gyomösszetételű területen megbízható gyomirtó megoldás, míg a fungicid rész a Wirtuoz® gombaölő szer.

 

»

Tovább
Wirtuoz® SuperStar csomag

A Wirtuoz® SuperStar csomag gyomirtó-, és gombaölő szerből összeállított kereskedelmi csomag. A csomag herbicid része a Granstar® SuperStar, mely bármilyen gyomösszetételű területen kiváló gyomirtást biztosít. A csomagban található gombaölő szer a Wirtuoz®.

 

»

Tovább

Technológiai összefoglaló
Kalászosok növényvédelme

A DuPont gyomirtó és gombaölő szerei a kalászosok növényvédelmében

Red Arrow Image