The miracles of science™

Válasszon üzletágat


Mezőgazdasági Termékek

Hírek & Események

II. DuPont fotópályázat

2012-ben meghirdetjük a II. DuPont fotópályázatot, melynek témája az őszi káposztarepce. A pályázaton DuPont növényvédő szerrel kezelt (vagy kezelni tervezett) állományokról, repce kártevőkről és kórokozókról, a repce termesztés technológiai lépéseiről készült digitális fotókkal lehet részt venni.


 

 


Az elkészült képek témája lehet: a repce kór- és károkozói, a vegetáció, a növényápolás - beleértve a növényvédelmi kezeléseket és a betakarítást is. Pályázatunkon részt vehetnek amatőr vagy profi fényképészek egyaránt.


 

 



Pályázati feltételek:

  • A pályamű 2012-ben készült felvétel lehet.
  • Egy pályázó maximum 3 egyedi képpel pályázhat. A pályázaton elbírálásra kerülő képek mérete: minimum 1875 x 1250, maximum 2896 x 1944 pixel (maximum 5,6 megabyte) kell hogy legyen, JPEG vagy TIF formátumban.
  • A művek beküldési határideje: 2012. október 5.
    A határidő lejárta után érkező pályázatokat sajnos nem tudjuk figyelembe venni.
  • A résztvevő a pályázati munkák beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a DuPont a publikációkban, szakmai rendezvényeken, sajtóanyagokban, szakmai katalógusokban, a pályázó képeit szabadon és térítésmentesen felhasználja.
  • A képeket a fotopalyazat@dupont.hu email címre kell elküldeni 2012.október 5-ig. Kérjük a képeknek (vagy sorozatnak) adjon címet illetve a kísérő levélben (emailben) írja meg ki, hol és mikor készítette a képet és ha a kép már kezelt állományról készült, adja meg a permetezés fontosabb paramétereit (kezelés időpontja, növényvédő szer neve, dózisa).


A beküldött képeket DuPont területi képviselőkből, szaktanácsadókból és egy fényképészből álló zsűri bírálja el, 2012. októberében.

Eredményhirdetés: 2012. november 5-én. A nyerteseket írásban (emailben) értesítjük, valamint közzé tesszük nevüket a www.dupont.hu honlapon.

 


A tíz legjobbnak ítélt kép beküldője díjazásban részesül, két kategória szerint:
I. kategória: repce növényvédelem (kórtani és rovar kártevők témájú felvételek szerint)
II. kategória: repce termesztés a „fotóművész szemével” (látványos, művészi képek a termesztés folyamatában, a repce fejlődését, a növényápolást, betakarítást is beleértve


 

 


 

Díjak a két kategóriában:
I. helyezettek: 100.000 Ft értékű műszaki cikk
II. helyezettek: 75.000 Ft értékű műszaki cikk
III. helyezettek: 50.000 Ft értékű műszaki cikk


 

 


 

Ha a pályázattal kapcsolatban kérdése merül fel, kérem, keresse területi képviselőinket, szaktanácsadóinkat.