The miracles of science™

Válasszon üzletágat


Mezőgazdasági Termékek

Hírek & Események

III. DuPont fotópályázat

2013-ben meghirdetjük a III. DuPont fotópályázatot, melynek témája a kalászos kultúrák termesztése. A pályázaton DuPont növényvédő szerrel kezelt (vagy kezelni tervezett) állományokról és kórokozókról, a kalászos növénytermesztés technológiai lépéseiről készült digitális fotókkal lehet részt venni.A két kategória, melyben nevezésüket várjuk:


I. kategória:
kalászos növényvédelem: kalászosok kórokozói, gyomviszonyai, a vegetáció,  növényápolás - beleértve a növényvédelmi kezeléseket, valamint  a betakarítást is.

 


II. kategória: 
kalászosok a fotóművész szemével: látványos, művészi képek a termesztés folyamatában.

 

 Pályázati feltételek:

  • A pályázaton részt vehetnek mindazon természetes személyek akik nem alkalmazottai a DuPont  Magyarország Kft-nek, vagy bármely más növényvédő szer gyártó cégnek.
  • A pályamű 2013-ban készült felvétel lehet.
  • Egy pályázó kategóriánként maximum 3 egyedi képpel pályázhat. A pályázaton elbírálásra kerülő képek mérete: minimum 1875 x 1250 kell legyen, JPEG, RAW vagy TIF formátumban.
  • A művek beküldési határideje: 2013. szeptember 30.
  • A határidő lejárta után érkező pályázatokat sajnos nem tudjuk figyelembe venni.
  • A résztvevő a pályázati munkák beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul ahhoz, hogy a DuPont Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1.) és a DuPont anyavállalat, azaz az E.I. DuPont de Nemours and Company Inc., Wilmington, Delaware, USA közvetlen vagy közvetett tulajdonosi befolyása alatt álló valamennyi leányvállalata a publikációkban, szakmai rendezvényeken, sajtóanyagokban, szakmai katalógusokban, a pályázó képeit szabadon és térítésmentesen felhasználja.
  • A képeket a fotopalyazat@dupont.hu email címre kell elküldeni 2013.szeptember 30-ig. Kérjük a képeknek (vagy sorozatnak) adjon címet illetve a kísérő leven (e-mailben) írja meg ki, hol és mikor készítette a képet és ha a kép már kezelt állományról készült, adja meg a permetezés fontosabb paramétereit (kezelés időpontja, növényvédő szer neve, dózisa).
  • A beküldött képeket DuPont területi képviselőkből, szaktanácsadókból és egy fényképészből álló zsűri bírálja el, 2013. októberében.
  • Eredményhirdetés: 2013. november 4-én. A nyerteseket írásban (e-mailben) értesítjük, valamint közzé tesszük nevüket a www.dupont.hu honlapon.
  • Pályázatunkon részt vehetnek amatőr vagy profi fényképészek egyaránt.


Mindkét kategóriában a három legjobbnak ítélt kép beküldője kiemelt díjazásban részesül, melynek értéke mindkét kategóriában: 

I. helyezettek: 100.000 Ft értékű műszaki cikk
II. helyezettek: 75.000 Ft értékű műszaki cikk
III. helyezettek: 50.000 Ft értékű műszaki cikk

 Ha a pályázattal kapcsolatban kérdése merül fel, kérem, keresse területi képviselőinket, szaktanácsadóinkat