The miracles of science™

Velg en industrigren


Plantevern

Presentasjon

DUPONT AGRO I NORGE

DuPonts plantevernsmidler i Norge blir forhandlet gjennom grovvaresektoren hvor de største aktører er følgende:

Felleskjøpene (FK Agri, FK Rogaland Agder og FK Nordmøre og Romsdal) - www.fk.no

Norgesfôr - www.norgesfor.no .

Ovenstående partnere fungerer som vår "forlengede arm" til bonden, som sammen med DuPont sørger for sikker håndtering og rådgivning av våre produkter. Distributørene forhandler ut over plantevernmidler også såvarer, kraftfôr og gjødsel m.m.

DuPont Agro i Norge har ingen produksjon av plantevernprodukter i Norge. De fleste produseres på vår fabrikk i Cernay i Frankrike, og transporteres deretter de til de norske kunder. Produksjonen i Cernay har en av de høyeste standarder innenfor miljøsertifiserte produksjonsprosesser og sikker produksjon samt håndtering av plantevernprodukter.

SALGSKONTOR I VÅLER I ØSTFOLD

Vi har et salgskontor i Våler i Østfold, som ivaretar følgende forhold i samarbeid med vårt nordiske hovedkontor i København:

  • Registrering
  • Utvikling (tilpasning av produktene til norske forhold herunder forsøk med forskjellige tankblandinger og doser)
  • Ordrehåndtering
  • Markedsføring
  • Rådgivning av distributører og bønder finner primært sted via vår norske representant ved vårt  norske kontor – se ”Kontakt oss”

DuPont er en del av det globale konsernet E.I. DuPont de Nemours Inc. Det ble grunnlagt i 1802 og er dermed blant de eldste industriselskaper i verden. I dag produserer og selger DuPont en lang rekke industriprodukter primært innen for tekstilfibre, sikkerhet, miljøteknologi, landbruk m.m.

NOEN AV DUPONTS BEST KJENTE VAREMERKER

Noen av DuPonts best kjente merker er Teflon® som er en meget slitesterk plast, SilverStone ® til overflatebehandling av bl.a. stekepanner, de elastiske Lycra® fibre til badedrakter, Stainmaster® flekk-avvisende golvteppe, Antron® golvteppe-fibre, Dacron® polyester fibre, Kevlar® fibre som er sterke som stål, og bl.a. brukes til skuddsikre vester, Corian® som er et fast overflatemateriale til f.eks. bordplater, Mylar® polyester film, Tyvek® som er spinnbundet lett fiberduk til bl.a. engangsdrakter, Coolmax® og Condura® tekstilfibre, som glør tøyet meget behagelig å ha på.

For mere informasjon:

www.dupont.com

www.dupont.com/ag