The miracles of science™

Velg en industrigren


DuPont Agro Norge

Plantevern

Bruk plantevernmidler sikkert.
Les alltid etiketten før bruk!.

Godkjent: DuPont™ Talius® soppmiddel - ny standard i korn

Finn informasjon om plantevern fra DuPont i det nye digitale produktkatalog. Skan QE koden eller hent kataloget via www.dupontagro.no på dette link (fra din Smartphone/Tablet) 

PRODUKTKATALOG 2013

 
Se videoen som forklarer bruken av Izon-merket fra DuPont- din garanti for at det er et originalt DuPont produkt , som du fyller i sprøyten!


RESISTENS - Resistensstrategier i ugras i korn

Motta DuPont Agro magasin og sesongaktuelle nyheter fra DuPont

Velkommen til DuPont Agro Norges hjemmeside.

Formålet med å etablere hjemmesiden har vert et ønske om å yte enda bedre informasjon, service og tilgjengelighet om våre plantevernmidler overfor brukere, forhandlere, forsøksringer og alle andre som har behov for informasjon.

Du kan blant annet finne etikettene og HMS-datablad på alle våre produkter. Du kan enkelt printe ut databladene for bruk og arkivering i en perm der du for eksempel oppbevarer plantevernmidlene 

Du kan også klikke inn på en kultur, og få vite hvilke av DuPonts produkter som kan brukes til forskjellige løsninger i den ønskede kulturen. Alle nyheter vil selvfølgelig også bli publisert på siden. 

Vi håper at du lett og hurtig finner de informasjoner du søker, samt at vår nye hjemmeside fyller et behov og blir flittig brukt. Send oss gjerne kommentarer med ris og ros på e-post, så vi kan forbedre oss til beste for norsk landbruk. Har du spørsmål eller behov for ytterligere opplysninger er du velkommen til å maile til oss, eller du kan ringe direkte til din kontaktperson, som du finner under kontakt oss.