The miracles of science™

Select Industry


DuPont Protectia Plantelor

Advertoriale

  • DuPont® in Transilvania - "O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte"

In fiecare an, incepand cu luna iunie, DuPont® Romania organizeaza sistematic prezentari in camp in diferite zone pentru a arata si demonstra eficacitatea tehnologiilor DuPont® aplicate la culturile agricole din Romania. Astfel in perioada 15-20 iunie 2010, ..... Mai multe detalii(1)(2). 

 

 

 

  • DuPont® in zona cartofului - "O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte" 

In data de 25 iunie, DuPont® continua traditia de a arata realitatea in ceea ce priveste excelenta si calitatea tehnologiilor DuPont® in camp. Demonstratia a avut loc in ..... Mai multe detalii 

 

 

 

  • DuPont™Coragen® viitorul in combaterea insectelor defoliatoare

Anul 2008 a debutat cu lansarea in piata a celui mai nou produs destinat controlului insectelor din culturile de cartof, mar, prun si vita de vie. Bazat pe un compus chimic revolutionar din gama Rynaxypyr™ din clasa antranildiamidelor - Coragen® ofera un nou.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Fungicide cu spectru larg de actiune in combaterea bolilor foliare la cereale

Culturile de cereale paioase sunt predispuse atacului bolilor inca din toamna si riscul se mentine pe toata perioada de vegetatie. combaterea eficienta a bolilor ce se dezvolta in lanurile de cereale determina obtinerea unor productii mari, constante si de calitate.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Strategia DuPont in protectia culturilor de cartof

In ultimii doi ani, in piata de pesticide din Romania cartoful isi disputa alaturi de floarea soarelui locul al treilea, dupa cereale paioase si porumb. Valoarea pietei de pesticide pentru cartof se ridica la circa 16 milioane de dolari. Productia medie anuala la hectar raporatata de FAO.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Strategia DuPont in combaterea principalelor boli la vita de vie

Romania este una dintre principalele tari europene producatoare de vin cu o suprafata de aproximativ 170 mii ha, din care 30 mii ha sunt ocupate de ferme mai mari de 50 ha. Pentru a ramane in topul tarilor mari producatoare, viticultorii romani au nevoie alaturi de soiuri.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Este cultura dumneavoastra asigurata impotriva erbicidelor de slaba calitate?

Erbicidele sulfonilureice - O problema de actualitate?

Se poate ca dumneavoastra sa fi folosit erbicide sulfonilureice cum ar fi Granstar®, Laren®, Glean®, Harmony®, Titus®, Basis® in ferma dumneavoastra in anii trecuti.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Argumente PRO strategiei "Only Post" in combaterea buruienilor din cultura porumbului

Anul 2007 a debutat cu un deficit hidric determinat de absenta precipitatiilor din iarna la care se adauga seceta prelungita din ultimele luni in principalele zone de cultura a porumbului. In aceste conditii experienta si strategia fermierilor in alegerea metodelor.....Mai multe detalii»

 

 

 

  • Parteneri pentru profit! O noua tehnologie de combatere a buruienilor cu frunza lata

DuPont este o companie dedicata stiintei fiind prezenta de la descoperirea si producerea de samanta la cea de produse pentru protectia plantelor, ambalaje si proteine tehnologice. Cea mai noua solutie lansata pe piata agricola din Romania a constituit-o hibridul de floarea.....Mai multe detalii»