The miracles of science™

Select Industry


DuPont Protectia Plantelor

Comunicate presa

  • Fungicide cu spectru larg de actiune in combaterea bolilor foliare la cereale paioase

Combaterea eficienta a bolilor ce se dezvolta in lanurile de cereale determina obtinerea unor productii mari, constante si de calitate. Pentru o protectie eficienta impotriva atacului bolilor,..... Mai multe detalii 

 

 

  • DuPont® in Transilvania - "O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte"

In fiecare an, incepand cu luna iunie, DuPont® Romania organizeaza sistematic prezentari in camp in diferite zone pentru a arata si demonstra eficacitatea tehnologiilor DuPont® aplicate la culturile agricole din Romania. Astfel in perioada 15-20 iunie 2010, ..... Mai multe detalii(1); (2). 

 

 

  • DuPont® in zona cartofului - "O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte" 

In data de 25 iunie, DuPont® continua traditia de a arata realitatea in ceea ce priveste excelenta si calitatea tehnologiilor DuPont® in camp. Demonstratia a avut loc in ..... Mai multe detalii 

 

 

  • Coragen - cel mai nou insecticid prezent pe piata romaneasca 

DuPont Romania a organizat doua simpozioane dedicate fermierilor cultivatori de cartof la Suceava si Targu Secuiesc. In cadrul evenimentelor, echipa DuPont...Mai multe detalii»

 

 

  • La Targu-Mures, Simpozion stiintific Pioneer si DuPont

Ieri, la Pensiunea Europa, firmele Pioneer si Dupont au organizat un simpozion stiintific cu tema "Tehnologia...Mai multe detalii» 

 

 

  • DuPont premiat pentru cele mai performante informatii in cercetarea si dezvoltarea produselor de protectia plantelor

DuPont a fost distins cu trei premii Agrow in semn de recunoastere pentru cele mai avansate tehnologii ce vin in sprijinul fermierilor...Mai multe detalii»   (www.agrowawards.com)