The miracles of science™

Kies een Sector


Stageplaatsen

 

Bij DuPont zijn we van mening dat de begeleiding van stagiaires zowel ten aanzien van de maatschappij, als vanuit een eigen belang van de organisatie een waardevolle investering is in de toekomst. Daarom zijn er binnen de organisatie gedurende het hele jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar. Op deze manier kunnen we studenten in aanmerking laten komen met de praktijk van het bedrijfsleven. De praktijkervaring die tijdens de studie is opgedaan, verbeterd de positie op de arbeidsmarkt na de afronding van de studie. Dit heeft op de arbeidsmarkt een regelmatige instroom van mogelijke nieuwe medewerkers voor DuPont tot gevolg.

We hebben bij DuPont een divers aanbod aan stageplaatsen. Hieronder vind je een overzicht van opleidingen/afdelingen waar we regelmatig één of meer stageplaatsen beschikbaar hebben:

 

Human Resources  HBO HRM
Stagebureau/Human Resources  HBO HRM of Bedrijfskunde MER
Laboratorium   MLO/HLO
Productie en ondersteunende diensten MBO WTB, procestechniek, elektrotechniek  HBO WTB, Civiele techniek
Communicatie HBO/WO

 Het Stagebureau regelt het contact en de contracten met de stagiair(e)s. Voor een actueel overzicht van de beschikbare stageplaatsen kun je onze linkedin bekijken. Openstaande vacatures staan onder het kopje “interests”.

 De linkedin van het Stagebureau:

nl.linkedin.com/pub/stagebureau-dordrecht/27/1a9/465

 Voor (open) sollicitaties, vragen, opmerkingen of suggesties kun je mailen of bellen naar het Stagebureau.

Het telefoon nummer van het Stagebureau in Dordrecht is: 078 - 630 2227. Je kunt een e-mail sturen door op deze link te klikken of door je mailtje te sturen naar het volgende e-mailadres: stagebureau.dordrecht@nld.dupont.com