The miracles of science™

Kies een Sector


DuPont op school

Gastlessen en stages voor scholen

Om opleiding en werk zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten vindt DuPont het contact met de scholen erg belangrijk. DuPont onderhoudt intensieve contacten met scholen in de regio. Ook staat het bedrijf open voor nieuwe contacten. Doel van de samenwerking met de scholen is onder meer jongeren enthousiast te maken voor werken in technische en procesfuncties. Zo biedt DuPont bij voorbeeld gastlessen aan voor (v)mbo-opleidingen en gastcolleges op hogescholen en universiteiten.

Ook hebben we ieder jaar stageplaatsen op verschillende niveaus en in uiteenlopende functies, zoals proces- en elektrotechniek, logistiek, financiën en communicatie.

Rondleidingen

DuPont laat graag zien waar het in Dordrecht mee bezig is. Daarom organiseren we op aanvraag rondleidingen en oriënterende werkbezoeken voor studenten die een technische of chemische opleiding volgen aan een hogeschool of universiteit en voor scholieren van middelbare opleidingen die hiervoor belangstelling hebben. De minimum leeftijd om aan een rondleiding deel te nemen is 14 jaar. Interesse in een bezoek aan DuPont in Dordrecht? Stuur dan een e-mail.