The miracles of science™

Kies een Sector


Breda

Standox Nederland

Een parkeerpaaltje, een plotselinge tegenligger... Helaas overkomt autoschade ons allemaal wel eens. Wie verzekerd wil zijn van vakkundige reparatie, dan kunt u in heel Nederland terecht bij autoschadebedrijven die gebruik maken van Standox Autolakken.
Al sinds decennia werken schadeherstellers over de hele wereld ermee, vanwege de betrouwbaarheid en de kwaliteit. Standox is niet voor niets marktleider in Europa.

Autoschadeherstelbedrijven kiezen hoogwaardige reparatielakken van Standox lakken vanwege de innovatieve UV-technologie, de goede dekkracht en de sterke glans.

Standox, onderdeel van DuPont Performance Coatings, is wereldwijd gezien een toonaangevende producent van autoreparatielakken. Het moederbedrijf, Standox GmbH, staat in het Duitse Wuppertal. Het distributienetwerk omvat dan ook meer dan 80 landen.

Standox Nederland, gevestigd in Breda, is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Standox-lakken in Nederland en maakt deel uit van het internationale netwerk van Standox-bedrijven.
Extra ondersteuning krijgen herstelbedrijven in de vorm van cursussen en trainingen die Standox-medewerkers geven in meer dan 40 gespecialiseerde Standox Information Centers, verspreid over de hele wereld.

Klik hier voor meer informatie over Standox in Nederland, of kijk op de internationale website.