The miracles of science™

Kies een Sector


Agriculture

Crop protection

DuPont heeft een uitstekende reputatie op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. DuPont Crop Protection Products Nederland is in Dordrecht gevestigd en ontwikkelt, registreert en verkoopt gewasbeschermingsmiddelen voor de Nederlandse land- en tuinbouw. DuPont brengt gewasbeschermingsmiddelen op de markt te brengen die een oplossing bieden voor problemen waar de land- en tuinbouw mee wordt geconfronteerd. DuPont besteed grote zorg aan de productie van gewasbeschermingsmiddelen en stelt hoge eisen aan de kwaliteit. In Nederland wordt actief gewerkt aan de registratie van producten voor nieuwe toepassingen. DuPont producten worden via een netwerk van dealers verkocht aan de land- en tuinbouw.

Kijk voor meer informatie over de gewasbeschermingsmiddelen van DuPont op de website.

Pioneer zaden

Pioneer Hi-Bred International, Inc., dochterbedrijf van DuPont, werd opgericht in 1926 en is wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van zaadgoed voor de landbouw. De hoofdvestiging bevindt zich in Des Moines, Iowa in de Verenigde Staten.   
Pioneer ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed pakket hoogkwalitatieve landbouwzaden en microbiële producten voor klanten in bijna 70 landen. In Nederland worden zaaizaden (maïs, koolzaad) verkocht en kuiltoevoegmiddelen die kuilgras en ingekuilde maïs in goede conditie te houden.

Meer weten over Pioneer? Kijk op de website