The miracles of science™

Select Industry


Ambalaj şi Grafică

 
Ambalajele DuPont

Prin cercetare şi inovaţie tehnologică, DuPont explorează în mod constant metode noi de a reduce impactul ambalajelor asupra mediului înconjurător

 

»

Mai mult
DuPont™ Renewably Sourced™ Materiale folosite la ambalaj

Cu ajutorul tehnologiilor de vârf, DuPont oferă acum Renewably Sourced™ - materiale de înaltă performanţă, produse reciclabile care pot fi utilizate în procesul de ambalaj.

 

»

Mai mult
DuPont™ Cool2Go™Insulated Wraps

Super-thin DuPont™ Cool2Go™ recipienţii izolaţi termic ajută la menţinerea băuturilor la temperaturi reci pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

»

Mai mult
Ambalaje pentru lichide

Sistemul DuPont de ambalare a lichidelor se află în topul internaţional al furnizorilor de soluţii complete privind sistemele de ambalare a lichidelor, care vine în sprijinul satisfacerii cerinţelor consumatorilor din întreaga lume.

 

»

Mai mult
Grafica de pe ambalaje

DuPont foloseşte ştiinţa pentru a crea culori şi tehnologii de tipărire inovative pentru a ajuta clienţii să producă ambalaje mai bune, mai sigure şi mai eficiente din punct de vedere al preţului.

 

»

Mai mult
Filme din polistiren

DuPont Teijin Films reprezintă producătorul de top al filmelor din polistiren PET şi PEN. Având o experienţă de peste 50 ani în producerea de filme din polistiren, gama DuPont Teijin Films' de Mylar® filme din polistiren pentru ambalaje sunt utilizate printr-o gamă largă de aplicaţii în întreaga lume.

 

»

Mai mult
Ambalaje pe bază de răşină

Ambalajele DuPont pe bază de răşină includ sealanţi, răşini, materiale plastice.

 

»

Mai mult
Paper Protectants

DuPont™ Zonyl® şi DuPont™ Foraperle® protejează ambalajul de grăsimi şi uleiuri care îl pot păta sau deteriora.

 

»

Mai mult