The miracles of science™

Select Industry


Siguranţa alimentelor

 
Soluţii pentru sănătatea animalelor

Asigurarea celor mai performante soluţii de biosecuritate specifice îmbolnăvirilor datorate mediului înconjurător.

 

»

Mai mult
Sisteme de autentificare

Cu o experienţă dovedită în apărarea celor mai mari branduri internaţionale împotriva falsificării şi a fraudei, sistemele de autentificare DuPont asigură cele mai înalte niveluri de securitate a brandului, produselor şi documentaţiei.

 

»

Mai mult
Şerveţele pentru servicii alimentare.

Curăţenia rapidă joacă un rol cheie în programul de siguranţă a alimentelor. DuPont oferă soluţii superioare pentru efectuarea curăţeniei în industria serviciilor alimentare prin intermediul liniei de produse Sontara® FS™ şerveţele de unică folosinţă.

 

»

Mai mult
Echipament de protecţie

Ţinutele Tyvek® şi Tychem® au rolul de a preveni contaminarea cu particule de praf, bacterii, spori, paraziţi care se găsesc în mod obişnuit pe haine sau în organism.

 

»

Mai mult
Qualicon

Asigurarea de produse inovative, bazate pe ştiinţă în vederea diagnosticului microbial, care ajută companiile din industria alimentară să îşi protejeze produsele, productivitatea şi brandurile.

 

»

Mai mult
Consultanţa de securitate

Consultanţii şi inginerii DuPont pot veni cu idei inovative privind îmbunătăţirea siguranţei companiei şi a pregătirii şi procesării alimentelor. Ca urmare, clienţii pot obţine îmbunătăţiri majore în ceea ce priveşte calitatea produselor şi siguranţa la locul de muncă

 

»

Mai mult