The miracles of science™

Select Industry


Soluţii speciale

 
Pentru gătit - Teflon® Suprafaţă ce nu se lipeşte

Produsul Teflon® de la DuPont™ se află pe piaţă de aproape 40 de ani şi a fost creat cu scopul de a vă face viaţa mai uşoară. În tot acest timp, am încercat ca produsul Teflon® să fie cât mai durabil încât să vă puteţi petrece timpul liber în afara bucătăriei.

 

»

Mai mult
Procesarea alimentelor – bandă transportoare

Transportorul cu lanţuri cu suprafeţe radiante cu frecare redusă sunt executate cu ajutorul răşinelor de presare DuPont™ Delrin® .

 

»

Mai mult
Procesarea alimentelor – Produse lactate şi aplicaţii pentru echipamente de curăţat.

Proteina din lapte, DuPont™ Glycolic Acid, care este eficient în special în dizolvarea cazeinei ajută în procesul de degresare, prin dizolvarea carbonatului de calciu şi a oxidului de fier mult mai repede decât acidul fosforic. Sărurile rezultate sunt foarte solubile în apă, spre deosebire de fosfaţii insolubili.

 

»

Mai mult
Procesarea alimentelor - Lubrifianţi

În industria alimentară nu trebuie să sacrificaţi siguranţa în favoarea performanţei. Uleiurile şi grăsimile DuPont™ Krytox® oferă o stabilitate şi flexibilitate de neegalat.

 

»

Mai mult
Procesarea alimentelor Food – Închiderea ermetică

Părţile perfluroelastometrul Kalrez® şi fluroelastometrele Viton® sunt foarte cunoscute pentru capacităţilor de etanşare, ceea ce duce la îmbunătăţirea procesului de producţie şi reduce costurile totale. În ceea ce priveşte procesarea alimentelor, închiderea ermetică este majoră, mai ales când este vorba de menţinerea alimentelor sterile. Viton® şi Kalrez® oferă sterilitate, rezistenţă termică şi chimică, menţinând proprietăţile elastometrice reale şi cele de etanşeitate.

 

»

Mai mult
Procesarea alimentelor - DuPont™ Teflon®

Introducerea unei metode noi de a lupta împotriva ruginii şi lipirii alimentelor în timpul pregătirii acestora. Produsele DuPont™ Teflon® reduc costurile de întreţinere, reduc timpul de pregătire a alimentelor şi menţin puritatea acestora.

 

»

Mai mult
Prepararea alimentelor la temperaturi mari

DuPont™ Zenite® LCP polimeri cristale lichide şi DuPont™ Thermx® PCT poliester de înaltă performanţă pot fi folosite în aplicaţiile comerciale de prepare a alimentelor.

 

»

Mai mult
Industrial Bakeware - Fluoropolymer Coatings

Învelişurile din florpolimer DuPont au devenit indispensabile pentru inginerii din prepararea alimentelor datorită proprietăţilor remarcabile.

 

»

Mai mult
Răcirea

DuPont oferă o gamă variată de soluţii de răcire pentru echipamentele de răcire existente

 

»

Mai mult
Suprafeţe

Serviciile calitatea alimentelor şi ambianţa sunt factori cheie pentru o experienţă culinară reuşită. Suprafeţele folosite fac diferenţa atât în crearea unei ambianţe plăcute dar şi în asigurarea curăţeniei şi prospeţimii pe termen lung. DuPont™ Corian® nu numai că deţine acreditarea necesară, dar este şi foarte igienic.

 

»

Mai mult