DuPont Home
DuPont în Rumunii

DuPont în România

DuPont este prezent în România de peste 30 de ani. Soluţiile inovatoare, materialele, tehnologiile şi serviciile companiei sunt utilizate în mare măsură în industriile de vârf, inclusiv în agricultură, în industria auto, petrol şi construcţii. Europa Centrală şi de Est reprezintă o zonă critică de creştere pentru noi din moment ce ne extindem acoperirea de piaţă. 
Din 2005, când am deschis biroul din Bucureşti, şi până acum vânzările s-au dublat. O astfel de creştere dinamică ne va permite să dublăm vânzările în următorii doi ani - în primele şase luni din 2008 am avut o creştere a vânzărilor cu 44%.
Astăzi, lucrăm la adaptarea ofertei noastre la piaţa românească a producătorilor de maşini, printr-o expoziţie interactivă: DuPont Automotive Road - Show, un autocamion ce va fi prezent la Timişoara pe 23 şi 24 Octombrie 2008, urmând să ajungă la Piteşti pentru evenimentul din 27 octombrie 2008.
Colaborarea noastră strânsă cu reprezentanţii brandului Standox în ceea ce priveşte calitatea produsului, serviciile tehnice şi marketing, aprobarea OEM şi a întregii afaceri este esenţială pentru succesul nostru pe piaţa din România.