A Tyvek® páraáteresztő fólia

A DuPont™ Tyvek® építőipari lélegző alátéthéjazatok bizonyítottan tartós védelmet nyújtanak a víz és a levegő beszivárgásával, valamint a páralecsapódással szemben. Az épület burkolatán áthatoló hő, levegő és nedvesség szabályozásával a Tyvek® lélegző alátéthéjazatok, a DuPont™ AirGuard® lég- és páraszabályozó rétegek (AVCL-k) és tartozékok jelentős mértékben fokozzák a környezet védelmét az épületek energiahatékonysága javításával. Alkalmazhatók bármilyen típusú nyeregtetőhöz és a legtöbb fa- vagy fémszerkezetes falazathoz, valamint új építési, átalakítási és bővítési projektekhez is.  
Mitől ilyen különleges a Tyvek® páraáteresztő fólia?
A Tyvek® egyedi minőségű és vastagságú funkciós réteget biztosít
A DuPont™ Tyvek® szigetelő fólia hasznos – funkciós rétege kb. 6-8-szor vastagabb, mint a közönséges többrétegű termékeké. Ezeknek a termékeknek a funkcionális rétege nagyon vékony (kb. 3-szor vékonyabb, mint egy hajszál), és külső védőrétegek közé van préselve.
A Tyvek® egyedi szerkezettel rendelkezik
A Tyvek® milliónyi végtelenített szálú polietilénből áll, amelyek egy olyan „hálót” alkotnak, amely biztosítja az UV sugarak és a hőhatások egyenletes eloszlását, így kiváló tartósságot garantál a teljes felületen és mélységben.
A Tyvek® bizonyítottan ellenáll az UV sugaraknak és a hőnek
A legtöbb többrétegű alátétfólia polipropilénből készül, amely érzékenyebb az UV sugarakkal szemben, mint a polietilén. A Tyvek® funkcionális rétege 100%-ban UV- és hőstabilizált polietilénből készül.
A Tyvek® szigetelő fóliák elviselik az akár 100°C-os hőhatásokat is
Időnként a héjazat alatti hőmérséklet túllépheti a 80° C-ot is.
A nagy hőhatások ronthatják az alátéthéjazatok funkcionalitását.
A DuPont gyártja - ez garancia a minőségre
A Tyvek® sikere az egyedi, a „flash-spunbond” (elpárologtató-szilárdító) technológiát használó gyártási folyamatnak, valamint annak a vállalatnak az alátéthéjazat-gyártási ágazatban szerzett több mint 20 évnyi tapasztalatának köszönhető, amely élen jár az innovációban és.
Termékek a tetőhöz
A Tyvek® lélegző membránok a magastetők kiváló védelmét nyújtják a külső időjárással szemben, miközben a vízpárát szabadon kivezetik az épületből. » bővebben a termékről
Termékek falszerkezetekhez
A Tyvek® Wall membránok a legtöbb falszerkezethez használhatók, és kiváló védelmet nyújtanak a külső időjárással szemben, miközben a vízpárát szabadon kivezetik az épületből. » bővebben a termékről
Páraszellőzést szabályozó réteg + Kiegészítők
A páraszellőzést szabályozó réteg belső szigetelés részeként történő beillesztése figyelemre méltóan csökkenti a hőveszteséget, és gátat szab a levegő szökésének is. » bővebben a termékről
DuPont™ Tyvek® megoldások könnyűszerkezetes épületekhez

 

Tyvek® Solid Silver
Tyvek® Solid Silver

ÚJ!

Védje és erősítse építményeit a piacvezető lélegző alátéthéjazatokkal.

 

DuPont Magyarország Kft.
2040 Budaörs
Neumann János u. 1
Tel.: (06-23) 509-401
Fax: (06-23) 509-432
Infoline: +36 30 39 67 312

Referenciák