Shirit ngjitësi me përbërje bitumi Tyvek®

Kjo ngjitëse akrilike nga të dy anët është ideale për mbulimet e izolimeve dhe bashkimin e membranave Tyvek® në sipërfaqet e lëmuara. Ajo ka karakteristika të shkëlqyeshme të ngjitjes në kushte ekstreme të lagështirës dhe një ngjitje qepje të fortë fillestare. Rekomandohet veçanërisht për Fasadën ultraviolet Tyvek®, por e përshtatshme për të gjitha membranat Tyvek®.

Karakteristikat e produktit:

 Madhësia e rulonit 20 mm x 30 m 50 mm x 30 m
 Pesha e rulonit 1.2 kg 2.9 kg
 Sasia e paketës 8 4
 Pesha e paketës 9.6 kg 4.8 kg