Shirit ngjitësi Tyvek® nga te dyja anët

Kjo ngjitëse akrilike nga të dy anët është ideale për mbulimet e izolimeve dhe bashkimin e membranave Tyvek® në sipërfaqet e lëmuara. Ajo ka karakteristika të shkëlqyeshme të ngjitjes në kushte ekstreme të lagështirës dhe një ngjitje qepje të fortë fillestare. Rekomandohet veçanërisht për Fasadën ultraviolet Tyvek®, por e përshtatshme për të gjitha membranat Tyvek®.

Karakteristikat e produktit:

 Madhësia e rulonit 50 mm x 25 m
 Pesha e rulonit 0,3 kg
 Sasia e paketës 10
 Pesha e paketës 3 kg