Pajisje shtesë

Arrini rendimentin optimal dhe afat-gjatë

Moria e pajisjeve shtesë të Tyvek® është krijuar për të përmbushur dhe përmirësuar zgjidhjet e Tyvek® për veshjet e ndërtesave. Ngjitëset dhe stukot janë të krijuar posaçërisht për t’u përdorur me membranat Tyvek® për të ndihmuar në pakësimin e përhapjes së pakontrolluar të ajrit.

Tyvek® UV shirit ( lente) fasade

Shirit I zi akrilik njeanësh me UV  rezistencë të lart dhe cilësi të shkëlqyeshme lidhëse. » More
Shirit ngjitësi Tyvek® nga te dyja anët
Kjo ngjitëse akrilike nga të dy anët është ideale për mbulimet e izolimeve dhe bashkimin e membranave Tyvek® në sipërfaqet e lëmuara. » More
Shirit ngjitësi Tyvek®
Shirit ngjitësi Tyvek® është një ngjitëse nga një anë për stukimin e mbulimeve dhe rregullimin pereth te penetrimeve, tubave dhe dritareve. » More
Shirit ngjitësi me përbërje bitumi Tyvek®
Ngjitësi Butil Tyvek® është një stuko me bazë bitumi nga të dy anët, që përdoret për të formuar një vulosje midis lagështirës dhe ajrit ndërmjet një membrane Tyvek® dhe materialeve të ndërtimit qe perdoren zakonisht. » More
Shirit ngjitësi i metalizuara Tyvek®
Ngjitëse pasqyruese nga një anë për stukimin e mbështjelljeve në Çatinë Tyvek® Enercor® dhe Murin Tyvek® Enercor® Wall e DuPont™ AirGuard®. » More