Shirit ngjitësi i metalizuara Tyvek®

Ngjitëse pasqyruese nga një anë për stukimin e mbështjelljeve në Çatinë Tyvek® Enercor® dhe Murin Tyvek® Enercor® Wall e DuPont™ AirGuard®. Ideale për rregullime të penetrimeve, tubave, dritareve dhe dyerve. Të prodhuara nga Tyvek® të metalizuara dhe ngjitëse akrilike.

Karakteristikat e produktit:

  Madhësia e rulonit   Sasia e paketës
  75 mm x 25 m   8