Shirit ngjitësi Tyvek®

Shirit ngjitësi Tyvek® është një ngjitëse nga një anë për stukimin e mbulimeve dhe rregullimin pereth te penetrimeve, tubave dhe dritareve. Rekomandohet për Tyvek® SD2, por e përshtatshme për të gjitha membranat Tyvek®. Prodhuar nga Tyvek® dhe ngjitëse akrilike për bashkim të fortë dhe të qëndrueshëm.

Karakteristikat e produktit:

  Madhësia e rulonit   Sasia e paketës
  50 mm x 25 m   12
  60 mm x 25 m   10
  75 mm x 25 m   8
  100 mm x 25 m   6