DuPont Home

Tyvek® Metal

Kjo shtresë e poshtme është një membranë kullimi per kalimin e avullit me një mbështjellje që permban ngjitës, që lejon daljen jashtë të kondensimin përfundimtar nën çati prej çeliku të pandryshkshëm, bakri dhe zinku. Eshtë krijuar për përdorim nën çatitë me fletë metalike me stukim të qëndrueshëm, mbi dërrasat dhe, akoma më e rëndësishme, mbi dërrasa të buta.

Karakteristikat e produktit:
 Përbërja Përbërje e Polietilenit me dëndësi të lartë, polipropilen të pathurrur dhe ndarës të rrjetës së hapur
 Madhësia e rulonit 1.50 m x 25 m
 Pesha e rulonit 11,5kg
 Njesia e mases per sipërfaqe 350 gr/m2
 Ekspozimi ultraviolet 4 muaj
 Produkti- / Trashësia e shtresës funksionale 7,40 / 0,22 mm
 Transmetimi i avullit të ujit (Sd) 0.03 m
 Shënimi KE po