DuPont Home

Tyvek® Soft

Kjo membranë ekzistuese, pershkuese, e lehtë dhe me një shtresë, prej polietileni me dëndësi të lartë me sipërfaqe kundër shkëlqimit mund të përdoret drejtpërdrejt mbi izolim. Gjithashtu është e përshtatshme për përdorime në mur.  

Karakteristikat e produktit:

 Përbërja Polietilen me dëndësi të lartë
 Madhësia e rulonit 1.5 m x 50m 1.5 m x 100m 2.80 m x 100m 3.0 m x 100m
 Pesha e rulonit 5 kg 10 kg 18 kg 19 kg
 Njesia e mases per sipërfaqe 60 gr/m²
 Ekspozimi ultraviolet 4 muaj
 Trashësia e produktit = Trashësia e shtresës funksionale 175 µm
 Transmetimi i avullit të ujit (Sd) 0.025 m
 Shënimi KE po