DuPont Home

Tyvek® Solid

Kjo nënshtresë e fortë prej polietileni me dëndësi të lartë me sipërfaqe kundër shkëlqimit mund të përdoret drejtpërdrejt mbi dërrasa ose mbi izolimin e çative me ngrohje dhe gjithashtu është e përshtatshme për përdorime në mur. 

Karakteristikat e produktit:

 Përbërja Polietilen me dëndësi të lartë
 Madhësia e rulonit 1.5 m x 50m 1.5 m x 100m 2.80 m x 100m 3.0 m x 100m
 Pesha e rulonit 7 kg 13 kg 24 kg 25 kg
 Njesia e mases per sipërfaqe 82 gr/m²
 Ekspozimi ultraviolet 4 muaj
 Trashësia e produktit = Trashësia e shtresës funksionale 220 µm
 Transmetimi i avullit të ujit (Sd) 0.03 m
 Shënimi KE Po