DuPont Home

DuPont™ AirGuard® - metalizuar

DuPont™ AirGuard® është një shtresë për kontrollin e avullit 100% të papërshkueshme nga ajri, me një sipërfaqe të metalizuar, e cila ul humbjen e nxehtësisë rrezatuese në dimër.

 Ajo mund të instalohet në çati, nën nivelin e tavanëve, si dhe në mure.

VCL DuPont™ AirGuard®, së bashku me Membranat Tyvek® Enercor® dhe disa specializime të vogla të instalimit, kursejne dukshem energjine deri në 15%.

Karakteristikat e produktit:

 Përbërja Përbërje e polipropilenit, polietilenit dhe aluminit
 Madhësia e rulonit 1.50 m x 50 m
 Pesha e rulonit 11 kg
 Njesia e mases per sipërfaqe 144 gr/ m2
 Transmetimi i avullit të ujit (Sd) >200 m
 Përshkrueshmëria 0.08
 Shënimi KE po